FUNDATIA „INIMA TRANSILVANIEI”

CLUJ-NAPOCA

oferã serviciile sale pacientilor si familiilor acestora

Serviciile oferite constau in:

  • Desfasurarea de activitati in sensul asigurarii mediatizarii, popularizarii problemelor si specificului ingrijirii si redobandirii starii de sanatate pentru bolnavii cardiaci.
  • Distribuirea de ajutoare familiilor care au copii cu cardiopatii congenitale, in masura in care este nevoie de un astfel de sprijin.
  • Achizitionarea, multiplicarea, tiparirea si distribuirea de publicatii referitor la acest tip de afectiune, la modalitatile de a constitui un mediu familial, scolar si social potrivit pentru copii cu astfel de afectiuni.
  • Facilitatea ca prin intermediul Fundatiei sa poata fi aduse aparatura medicala cat si alte aparate auxiliare prin care sa creasca nivelul asistentei medicale desfasurate in Institutul Inimii „N. Stãncioiu”, Cluj - Napoca.

Din lipsa finantarii, Institutul Inimii „ N. Stancioiu” este constrans sa intrerupa diferite activitati.

Cei bolnavi sufera!

Ajutati-ne sa-i putem ajuta!!!

Persoanele care doresc sa ne ajute, pentru a putea continua activitatea fundatiei, o pot realiza prin donarea de fonduri.

Deasemenea, firmele (companiile) pot redirectiona 20% din impozitul pe profit datorat statului, potrivit art. 21, alin. 4, pct. p) din Codul Fiscal.

Date bancare :

Fundatia „Inima Transilvaniei”

Banca: ALPHA BANK, CLUJ- NAPOCA

Cont (lei): RO91 BUCU 6441 9127 2511 RO01

Cont (Euro): RO48 BUCU 6441 9127 2511 EU01

CF: 12561422

 

Contact: Florin Neamtu

Tel: 0264 599502

 

DONATI 2% DIN IMPOZITUL PE SALAR PE ANUL 2018! (descarca formular)

VA MULTUMIM!